Keijo Koskimies, asiakkuuspäällikkö, yrittäjä, MAK Media Oy

Keijo Koskimies

asiakkuuspäällikkö, yrittäjä

keijo.koskimies@makmedia.fi

+358 50 303 2462

Keijossa yhdistyy kaksi tärkeää ominaisuutta: järki ja luovuus. Parhaimmillaan hän on huima ja rajaton ideoija, joka näkee mahdollisuuksia siellä, minne monen muun ajatukset eivät yllä. Kantapäät pysyvät kuitenkin tukevasti maassa ja ideat jalostuvat toteutettaviksi suunnitelmiksi. Keijon löytää vapaa-aikana Forssan Teatterista tai samoilemasta seudun kansallispuistoissa.

Ville Kujansuu, AD, graafinen suunnittelija, yrittäjä, MAK Media Oy

Ville Kujansuu

AD, yrittäjä

ville@makmedia.fi

+358 50 350 7202

Ville kokkaa ja rokkaa. Ville on tutkijatyyppi, joka ei jätä kiveäkään kääntämättä ennen kuin asia on selvitetty. Hän on omimmillaan asiakaslehtien ja kirjojen taitoissa sekä digipuolen toteutuksissa. Vapaa-ajalla Ville soittaa kitaraa bändissä. Villellä on jo miltein 15 vuoden työkokemus alalta.

Antti Törmälä

graafinen suunnittelija

antti@makmedia.fi

+358 50 327 5010

Antti on iloinen taivaanrannanmaalari reilulla ripauksella tervettä nöyryyttä. Siksi hänen kanssaan onkin niin mutkatonta toimia. Kolmen lapsen isällä on valtava määrä energiaa, ja osaamista löytyy aina sähkölamppujen näpräämisestä puuveneen kunnostukseen. Antti on ollut alalla jo kohta 18 vuotta.

Olemme ideoijia, suunnittelijoita, vierellä kulkijoita ja toteuttajia. Tiimissä on luottamus ja kaverilta saa aina pyytää apua. Meillä on hyvät ja luotettavat yhteistyökumppanit, joiden kanssa työt toteutuvat tyylikkäästi ja sovituissa aikatauluissa.